Novinky Jeseň/Zima 2022

S radosťou vám predstavujeme nové atraktívne dizajny hliníkových diskov na nadchádzajúcu sezónu  Jeseň/Zima 2022. Možnosti použitia noviniek sú od strednej triedy až po luxusné  vozidlá. Vďaka schváleniam ECE a ABE je možné väčšinu týchto diskov použiť bez potreby dodatočného zápisu do OEV. 

NOVÉ ATRAKTÍVNE DIZAJNY V ZNAČKÁCH AEZ a DEZENT 

Zimná sezóna sa bude niesť na vlne štýlových a cenovo dostupných dizajnov AEZ Berlin dark a Berlin black v dvoch farebných prevedeniach.

V značke DEZENT ponúkame priaznivcom elektrických vozidiel, dizajn AO v čiernom a čierno leštenom prevedení. Ďalej máme pre vás pripravené dizajny TO, TV, KT spolu tak 4 nové dizajny značky DEZENT v 9 farebných variantoch

AEZ Berlin dark 

Viaclúčový dizajn zdôrazňuje známy vzhľad športových modelov Mercedes a ešte viac zvyšuje lesk. AEZ Berlin dark s čiernou prednou leštenou plochou umocňuje elegantný štýl napríklad nového plne elektrického modelu EQA.

AEZ Berlin black
Viaclúčový dizajnový disk špeciálne vyvinutý pre modely Mercedes. K dispozícii v rozmeroch 7,5×18″ až 9,0×19″, AEZ ponúka mnoho aplikácií ECE, medzi nimi pre modely Mercedes triedy A, B, C, GLC, EQA a E-triedy, vrátane niekoľkých verzií AMG. 

DEZENT AO dark
5- lúčový v aero dizajne. S nosnosťou 810 kg a širokou škálou dostupných rozmerov je disk DEZENT AO dark orientovaný na budúcnosť pre všetky elektrické autá (BEV) a plug-in hybridy.

DEZENT AO black
Robustný špecialista pre e-vozidlá. DEZENT AO black bol vyvinutý špeciálne pre vozidlá e-mobility. Vďaka vysokému užitočnému zaťaženiu až 810 kg je 5-dierový disk vhodný pre mnoho prémiových modelov a dostupný v rozmeroch 19 až 20 palcov.