Rozširujeme sortiment náradia

logo-flo_jpg_small  logo-lund_jpg_small logo-sthor_jpg_small logo-toya-gifts_jpg_small logo-vorel_jpg_small powerup_gif_small

 

viac informácii a cenovú ponuku získate na info@noveautodiely.sk

Flo

kompletný sortiment záhradného a elektrického náradia. Široký sortiment pod touto značkou zhromažďuje takmer všetky nástroje potrebné k práci na záhrade. FLO výrobky sú definované v strednom cenovom rozsahu. Pod touto značkou nájdete : nožnice, nožnice na trávu, píly, sekery, vodný program, elektrické náradie, záhradné náradie, kosačky, lopaty, hrable, atď.

Lund

široká škála náradia, ktoré vám pomôže pri základnej údržbe, úpravách a dekoráciách. Značka je určená predovšetkým pre domácnosti a domáce dielne. Produktové rady zahŕňajú : dierovač, uhlové brúsky, leštičky, rezáky, kotúčové píly, teplovzdušné pištole, ponorné čerpadlá a ďalšie.

Sthor

značka zahŕňa funkčné riešenia v oblasti moderného spotrebiteľa energie. Nástroje STHOR predstavujú strednú triedu kvality. Sú charakterizované rozumnou cenou, moderným dizajnom a dobrou ergonómiou. Ponuka je určená pre dielne a domácnosti, ktoré nepoužívajú profesionálne nástroje, ale oceňujú kvalitu za prijateľnú cenu. STHOR ponúka pod značkou : píly, ručné vŕtačky a uhlové brúsky.

Vorel

výrobky určené pre užívateľov, ktorí si cenia funkčnosť a cenovú dostupnosť. Delegované primárne pre obchody a železiarstva, ideálne pre použitie v domácnostiach. Výrobky sú charakterizované vyváženou rovnováhou ceny a kvality. Medzi ponúkané produkty patrí široká škála nástrojov a dielenského vybavenia, meradlá, elektrické výrobky, doplnky pre elektrické náradie a autopríslušenstva.

Power Up

náradie pre dielňu s nižšou intenzitou a pre náročných domácich majstrov. Značka má dobrú kvalitu a prijateľné ceny. Rozsah zahŕňa okrem iného – vŕtačky, brúsky, kladivá, vodné čerpadlá, elektrické tlakové umývačky, teplovzdušné pištole, brúsky, lepiace pištole, spájky.